Spring over hovednavigation

Seneste artikler og videoer

Ældste Dieter F. Uchtdorf tager os 2.000 år tilbage til Getsemane have og forklarer, hvorfor Jesu Kristi sonoffer er den største dag i historien.
Gud gør det nemt for os at følge ham ved at give os befalinger. Ved at efterleve befalingerne kan vi blive lykkelige. Vi er på ingen måde fuldkomne, men Gud har givet os en måde, hvorpå vi kan blive tilgivet for vores synder gennem Jesu Kristi forsoning.
Ældste Neil L. Andersen beskriver velsignelserne ved at have en profet på jorden i dag.
For mormoner er det at gå i kirke mere end blot en time eller to om ugen. Kirken er et samfund, hvor der findes adskillige organisationer for mænd, kvinder, unge og så meget mere. Se denne video for at lære mere om, hvad samfundet betyder for mormoner.
Vi kan alle finde ud af, hvor vi kommer fra, når vi oplever velsignelserne ved at finde vores families historie.
Denne video opsummerer Mormons Bog på 60 sekunder. Den besvarer spørgsmålene: »Hvad er Mormons Bog?« »Hvornår foregik den?« »Hvem er med i den?« og »Hvorfor er den endnu en bog af hellig skrift og et vidnesbyrd om Jesus Kristus?«
Præsident Dallin H. Oaks forklarer, hvordan vi ved at anvende principperne i Kirkens proklamation »Familien: En proklamation til verden« kan få en lykkelig familie.
Har du nogensinde undret dig over, hvorfor mormonerne bygger templer? Få mere at vide om forbindelsen mellem mormontempler og slægtshistorie.