Nyeste artikler

Søstrenes Møde Transmission

9 september 2014 fra 19:00 - 21:00
Denne særlige transmission sendes direkte fra Offenbach i Tyskland. Alle søstre, der er 8 år eller ældre, er inviteret til at overvære dette møde i stavsbygningen, som de lokale ledere bekendtgør.

Præstedømmets velsignelser og kraft

For nylig begyndte vores datter Ruth sin mission i São Paulo Syd-missionen i Brasilien. Før hun tog til Brasilien, tog vi som familie til templet i Madrid, så hun kunne modtage sin begavelse. Det var en oplevelse, der forenede hele vores familie.

Folkemødet 2014

I Liahona juni 2014 var en orienterende artikel om Folkemødet på Bornholm. Artiklen blev  skrevet i marts 2014. Nu er Folkemødet vel overstået, og det er blevet tid til en opfølgning på begivenheden.

Kirken på folkemødet 2014 - Indledningen

Vi ankom som en fortrop til Bornholm for at sikre, at hele logistikken omkring vores deltagelse var på plads – og det var den naturligvis. Det første vi gjorde var at holde en indvielsesbøn for det område, der skulle være vores arbejdsplads de næste 4 dage.

Glæden ved at invitere andre til at komme til Kristus

Jeg kan udtrykke min kærlighed til Frelseren, der er kilden til min glæde, ved at fortælle andre om evangeliet. Kærlighed skal altid være motivationen for missionering.

Fremskynd arbejdet med frelse

Medlemmer og missionærer kan se sig selv som en del af værket, når de med glæde efterlever evangeliet, og når de indbyder andre til at deltage i aktiviteter, kirkemøder og andet.