Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige
Ældste og Søster Jensen, Tempelmissionærer

Besøgscenter ved templet

Oprettet: 9. december 2005


Søster og Ældste Jensen byder velkommen til Besøgscentret.

"Det glæder os at præsentere vort midlertidige besøgscenter," siger Søster og Ældste Jensen - tempelmissionærerne, som vier al deres tid til at føre tilsyn med arbejdet på Templet, som ligger på Priorvej 12, 2000 Frederiksberg. Der er åbent i den fine, blå skurvogn fra mandag til fredag, kl. 10.00 til kl. 15.00 eller efter aftale på telefonnummer 38 33 70 76 om dagen eller eventuelt 33 25 02 39 om aftenen.

"Mange naboer og folk direkte fra gaden har allerede besøgt centret," fortæller Søster Jensen, "og vi finder det meget berigende at fortælle andre om Herrens hus. Folk kommer ind og beder om et billede af templet, fordi de har set et, som én af deres naboer har fået.

"Naboerne bliver glade for tempelbygningen. De ser frem til anlægningen af den smukke have, der skal omgive templet, og som vil forskønne nabolaget."

"Det er vor opfattelse, at der er megen positivitet omkring templet, og folk beder os ivrigt om at huske at invitere dem med til Åbent Hus," hvilket vi lover - og glæder os til at holde" siger Ældste Jensen.

"Mandag aften står vi til rådighed for medlemmer, som ønsker at holde en familieaften omkring templet, og vi er især parat til at tale med mindre børn, som ønsker at vide og forstå, hvad templet skal bruges til, men vi er kun til stede til "familieaftensbesøg", når der er truffet aftale på forhånd."

"I Besøgscentret viser vi de seneste billeder af byggeriet, og vi har også en film om templer, som vi kan vise: "Between Heaven and Earth" (findes kun på engelsk).

Alle er velkomne til at komme med familie og venner til Besøgscentret, som indtil videre ligger på byggegrunden lige indenfor porten på hjørnet af Borups Allé og Priorvej.

Bemærk, at besøgscentret i skurvognen blev lukket samtidig med, at templet blev indviet den 23. maj 2004.

Andre artikler inden for samme emne