Nyeste artikler

Unge voksne i Europa har levet op til ældste Ballards udfordring.

Unge voksne har levet op til ældste Ballards udfordring om at række ud til »den ene«, enten en mindre aktiv eller et ikkemedlem.

Fremskynd arbejdet med frelse ved hjælp af teknologi

Mange medlemmer bruger også de sociale medier til at invitere deres venner og familie, som ikke er medlem af Kirken, til missionærfarvel og -hjemkomster, dåb, menighedsfester, velsignelser af nyfødte, generalkonference og andre kirkearrangementer.

Se Generalkonferencen Live

Se de inspirerende budskaber fra Kirkens ledere, som bliver transmitteret til hele verden

Forbered dig til Generalkonference

Brug for at finde svar? Forbered dig på at få dem til Generalkonferencen.

Se kvindernes årlige møde Live

Se de inspirerede budskaber til kvinderne fra Kirkens ledere

Folkemødet 2014

I Liahona juni 2014 var en orienterende artikel om Folkemødet på Bornholm. Artiklen blev  skrevet i marts 2014. Nu er Folkemødet vel overstået, og det er blevet tid til en opfølgning på begivenheden.

Støt nye medlemmer

Herren har i sin nåde besluttet, at hans børn skal arbejde sammen og hjælpe hinanden for at kunne efterleve evangeliets lov.

Søstrenes Møde Transmission

9 september 2014 fra 19:00 - 21:00
Denne særlige transmission sendes direkte fra Offenbach i Tyskland. Alle søstre, der er 8 år eller ældre, er inviteret til at overvære dette møde i stavsbygningen, som de lokale ledere bekendtgør.

Kirken på folkemødet 2014 - Indledningen

Vi ankom som en fortrop til Bornholm for at sikre, at hele logistikken omkring vores deltagelse var på plads – og det var den naturligvis. Det første vi gjorde var at holde en indvielsesbøn for det område, der skulle være vores arbejdsplads de næste 4 dage.

Præstedømmets velsignelser og kraft

For nylig begyndte vores datter Ruth sin mission i São Paulo Syd-missionen i Brasilien. Før hun tog til Brasilien, tog vi som familie til templet i Madrid, så hun kunne modtage sin begavelse. Det var en oplevelse, der forenede hele vores familie.

Glæden ved at invitere andre til at komme til Kristus

Jeg kan udtrykke min kærlighed til Frelseren, der er kilden til min glæde, ved at fortælle andre om evangeliet. Kærlighed skal altid være motivationen for missionering.

Fremskynd arbejdet med frelse

Medlemmer og missionærer kan se sig selv som en del af værket, når de med glæde efterlever evangeliet, og når de indbyder andre til at deltage i aktiviteter, kirkemøder og andet.